news3

Škola sporta “SuperKid” pokrenuta je kako bi naši najmlađi imali priliku u pravo vrijeme krenuti s prvim sportskim koracima na najkvalitetniji mogući način, uz visokoobrazovane trenere specijalizirane za rad s djecom. Vođeni smo idejom kako je djeci od najranije dobi potreban kvalitetan podražaj da bi prije svega zavoljeli sport te kroz motorički razvoj poticali kognitivni rast i razvoj. Cilj naših programa nije stvaranje vrhunskih sportaša, već uvođenje djece u svijet sporta te upoznavanje s mnoštvom različitih struktura gibanja.  

Osim što se svi sadržaji svladavaju kroz igru i zabavu, sigurnost djece i kvaliteta odrađenih treninga na prvom su mjestu. Iz navedenih razloga na našim treninzima radi se u malim skupinama kako bi se program što više individualizirao svakom djetetu.

Naši programi su verificirani od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja te Agencije za odgoj i obrazovanje, a program rada je unaprijed određen i standardiziran za cijelu godinu. Na taj način roditelji točno mogu pratiti napredak svog djeteta kroz plan i program rada.

Ukoliko vas zanimaju svi programi koje provodimo kliknite na PROGRAMI

Ukoliko Vas zanima gdje sve provodimo programe kliknite na LOKACIJE

Prijavite se već sada na BESPLATNI probni trening!

Prijave…→