Filip Matković

Filip je magistar kineziologije koji ima iskustva kako u radu s djecom tako i s odraslima. Filip je glavni trener SuperKid škole sporta, a posjeduje licencu i učitelja skijanja te u zimskom periodu radi i vodi SuperKid školu sporta na Sljemenu. U ljetnim mjesecima radi kao instruktor ronjenja s bocama (SCUBA) po Padi organizaciji.

Mario Škegro

Mario je magistar kineziologije i doktorant na Kineziološkom fakultetu. Kontinuirano usavršava svoje znanje iz područja kineziologije, objavio je  nekoliko znanstvenih radova te je dobitnik Rektorove nagrade. Posjeduje certifikat za Weightlifting i Smart-Core.

 Katarina Kujundžić

Katarina je magistra kineziologije koja je svoje iskustvo s djecom stekla kroz 6 godina rada kao sportski i dječji animator u Valamar Auto Kampu Brioni te kao rekreacijski trener gimnastičkog kluba Salto Solin. Katarina kaže: “Rad s djecom treba biti motivirajuć, zabavan i poučan. Kroz igru i sportske aktivnosti potičemo ih na društvenost, prihvaćanje te im razvijamo ljubav prema sportu.” Katarina je glavna trenerica SuperKid škole sporta u Splitu (Mall of Split).

Mario Matanović

Mario ima dvije licence iz ronjenja s bocom (SCUBA) te pripravničku licencu iz skijanja. Služi se s dva strana jezika (engleski, njemački). Ima iskustva u radu s djecom preko 5 godina, trenutno radi kao trener u školi sporta SuperKid te kao učitelj skijanja i klizanja u zimskim mjesecima.

Oliver Mandić

Oliver se cijeli život bavi sportom te ima natjecateljskog iskustva iz velikog broja sportova. Uživa u radu s djecom i osim što radi u školi sporta SuperKid te kao učitelj u školi klizanja zimi, ljetnu sezonu provodi kao animator za djecu.