Škola sporta SUPERKID™ mjesto je gdje najmlađi kreću svojim prvim sportskim koracima i kroz veliki izbor igara upoznaju osnove različitih sportova. Po završetku sportske škole djeca sama spoznaju prema kojem sportu gaje najviše interesa, a roditelji dobivaju trenerovo stručno mišljenje u kojem sportu dijete ima najveće šanse za uspjeh.

Osim što se svi sadržaji svladavaju kroz igru i zabavu, sigurnost djece i kvaliteta odrađenih treninga na prvom su mjestu. Iz navedenih razloga na našim treninzima radi se u malim skupinama kako bi se program što više individualizirao svakom djetetu.

Na treninzima se radi na razvoju svih motoričkih sposobnosti s naglaskom na koordinaciju te smisao treninga nije stvaranje vrhunskih sportaša nego socijalizacija djece i motorički razvoj kako bi naši mali polaznici stekli sve preduvjete za dugogodišnje bavljenje sportskim aktivnostima.

Program temeljimo na principu gdje djeca svaki trening uče drugi sport, što se u praksi pokazala kao najefikasnija metoda.

Osim što je naš Program verificiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, program rada je unaprijed određen i standardiziran za cijelu godinu, tako da roditelji mogu pratiti napredak svog djeteta kroz plan i program rada.

Kroz program škole sporta djeca pod vodstvom educiranih trenera prolaze osnove najvažnijih sportova za motorički razvoj: atletika, gimnastika, borilački sportovi, košarka, nogomet, rukomet, odbojka, tenis itd. 

Treninzi su dva puta tjedno u trajanju od 60 minuta.

Članarina iznosi 230 kn/mjesečno.

Program se provodi od rujna do svibnja (9 mjeseci), a upisi su kroz cijelu godinu.

U SEZONI 2021./2022. PROGRAM UNIVERZALNE SPORTSKE ŠKOLE SE NEĆE PROVODITI

U SEZONI 2021./2022. PROGRAM UNIVERZALNE SPORTSKE ŠKOLE SE NEĆE PROVODITI


Napomene:

* Minimalna dob djeteta je 3 godine

* Uvjet je da je dijete zrelo za samostalni ostanak bez roditelja na lokaciji gdje se provodi program

* Prijave za probni trening su obavezne putem online obrasca

* Zbog velikog interesa molimo Vas kontaktiratjte voditelja lokacije o raspoloživim mjestima u grupi.

univerzalna

Novosti

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur.

Ukoliko kao roditelj prvi put šaljete dijete na školu skijanja imate mali […]
skola klizanja
Nakon duuuge stanke, nakon dvije godine se ponovno održava SUPERKID™ škola klizanja. […]
LJUBLJANA- Dana 9.10.2021. je održan sastanak u sklopu Erasmus+ projekta pod imenom […]