slider1

Škola sporta “SuperKid” mjesto je gdje najmlađi kreću svojim prvim sportskim koracima i kroz veliki izbor igara upoznaju osnove različitih sportova. Po završetku sportske škole djeca sama spoznaju prema kojem sportu gaje najviše interesa, a roditelji dobivaju trenerovo stručno mišljenje u kojem sportu dijete ima najveće šanse za uspjeh.

Osim što se svi sadržaji svladavaju kroz igru i zabavu, sigurnost djece i kvaliteta odrađenih treninga na prvom su mjestu. Iz navedenih razloga na našim treninzima radi se u malim skupinama kako bi se program što više individualizirao svakom djetetu.

Na treninzima se radi na razvoju svih motoričkih sposobnosti s naglaskom na koordinaciju te smisao treninga nije stvaranje vrhunskih sportaša nego socijalizacija djece i motorički razvoj kako bi naši mali polaznici stekli sve preduvjete za dugogodišnje bavljenje sportskim aktivnostima.

Program temeljimo na principu gdje djeca svaki trening uče drugi sportšto se u praksi pokazala kao najefikasnija metoda. Program rada je unaprijed određen i standardiziran za cijelu godinu, tako da roditelji mogu točno pratiti napredak svog djeteta kroz plan i program rada.

To je mjesto gdje najmlađi kreću svojim prvim sportskim koracima i kroz veliki izbor igara upoznaju osnove različitih sportova. Po završetku sportske škole djeca sama spoznaju prema kojem sportu gaje najviše interesa, a roditelji dobivaju trenerovo stručno mišljenje u kojem sportu dijete ima najveće šanse za uspjeh, te diplome i medalje.

Na treninzima se radi na razvoju svih motoričkih sposobnosti sa naglaskom na #koordinaciju te smisao treninga nije stvaranje vrhunskih sportaša nego socijalizacija djece i motorički razvoj kako bi naši mali polaznici stekli sve preduvjete za dugogodišnje bavljenje sportskim aktivnostima.

Osim što je naš Program verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja te agencije za odgoj i obrazovanje, program rada je unaprijed određen i standardiziran za cijelu godinu, tako da roditelji mogu točno pratiti napredak svog djeteta kroz plan i program rada.

Univerzalna sportska škola je cjelogodišnji sportski program za djecu od 3 do 10 godina starosti. Kroz program škole sporta djeca pod vodstvom kineziologa prolaze osnove najvažnijih sportova za motorički razvoj: gimnastika, atletika, borilački sportovi, košarka, nogomet, rukomet, odbojka, tenis itd. Program je fokusiran na razvoj koordinacije i stjecanje osnova iz različitih sportova kako bi naši mali polaznici naučili velik broj elemenata te napravili kvalitetne temelje za cjeloživotno bavljenje sportom.

Treninzi su dva puta tjedno u trajanju od 60 minuta.

Program se provodi od rujna 2017. do svibnja 2018. godine (9 mjeseci), a upisi su kroz cijelu godinu. Prvi probni trening je besplatan.

Lokacije i termini: ZagrebSplit i Rijeka

Cijena…

Prijave…→