Škola sporta SUPERKID™ pokrenuta je kako bi naši najmlađi imali priliku u pravo vrijeme krenuti s prvim sportskim koracima na najkvalitetniji mogući način, uz trenere kineziologe specijalizirane za rad s djecom. Vođeni smo idejom kako je djeci od najranije dobi potreban kvalitetan podražaj da bi prije svega zavoljeli sport te kroz motorički razvoj poticali kognitivni rast i razvoj. Cilj naših programa nije stvaranje vrhunskih sportaša, već uvođenje djece u svijet sporta te upoznavanje s mnoštvom različitih struktura gibanja.  

Osim što se svi sadržaji svladavaju kroz igru i zabavu, sigurnost djece i kvaliteta odrađenih treninga na prvom su mjestu. Iz navedenih razloga na našim treninzima radi se u malim skupinama kako bi se program što više individualizirao svakom djetetu.

Naši programi su verificirani od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja te Agencije za odgoj i obrazovanje, a program rada je unaprijed određen i standardiziran za cijelu godinu. Na taj način roditelji točno mogu pratiti napredak svog djeteta kroz plan i program rada.

Ukoliko vas zanimaju svi programi koje provodimo kliknite na PROGRAMI

Ukoliko Vas zanima gdje sve provodimo programe kliknite na LOKACIJE

 

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA TE NJIHOVOM KORIŠTENJU