Početni sastanak za projekt koji sufinancira Europska unija (u okviru programa Erasmus +) pod nazivom „RESTART – In the midst of every crisis, lies a great opportunity“ organiziran je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.Hrvatska, 15. svibnja 2021. Svrha sastanka bila je upoznavanje s partnerima i projektnim planom, razvijanje zajedničkog razumijevanja ciljeva, zadataka i rezultata, detaljna rasprava o aktivnostima predloženim u projektu, planiranje aktivnosti i točne datume sastanaka predviđenih u okviru Projekta, radi pojašnjenja upravljanja projektom, administrativnih i financijskih pitanja.

U prvom dijelu sastanka svaka je organizacija predstavila ostatkuprojektnog konzorcija svoju organizaciju i  s onim s čim se bave.

Kasnije je projektni tim predstavljen s detaljnom SWOT analizom i poslovnim planom, a svaki član projektnog tima ispunio je SWOT upitnik za domaćina sastanka – DSR SUPERKID. Na taj je način DSR SUPERKID dobio analizu njihove organizacije od 12 različitih neovisnih stručnjaka.
Nakon predstavljanja SWOT analize i poslovnog plana, DSR SUPERKID objasnio je zadatke i odgovornosti sljedeće aktivnosti – sakupljanja dobre prakse u 2020. Kao rezultat, očekujemo poboljšanje znanja osoblja, razmjenu dobrih praksi i jačanje međunarodne suradnje u području sportskog menadžmenta i tjelesne aktivnosti u ranom djetinjstvu

Na sastanku su sudjelovale 3 osobe iz svake organizacije – DSR SUPERKID (HRVATSKA) kao domaćin, SD OLYMPIC (HRVATSKA), KK KAPTOL (HRVATSKA), ASD OverBugLine (ITALIJA) i Partizan VIČ (SLOVENIJA).