S ponosom vam objavljujemo da je vaša najdraža škola sporta SuperKid postala sportski prijatelj s velikim Klubom hokeja na ledu Medveščak Zagreb. Suradnja je sklopljena na obostrano zadovoljstvo, a naši mali sportaši, ali i njihovi roditelji ovime će dobiti mnogo novih i zabavnih pogodnosti. Ulaznice za utakmice i druženje s Medvjedima kao i pogodnosti kod članstva u Medveščakovom Kids Clubu samo su neke od njih, a ostatak ćete saznati uskoro…

Naše super klince koji imaju afiniteta i potencijala za hokej usmjeravat ćemo u najbolji Klub hokeja na ledu – Medveščak Zagreb.

Zašto Medveščak?

Klub Medveščak osnovan je 1961. godine, dok je najveće uspjehe na međunarodnoj sceni postigao krajem 80-tih i početkom 90-tih godina. U Kontinentalnu hokejsku ligu (KHL) – najjaču svjetsku izvanameričku hokejsku ligu, klub je ušao 2013. godine. Također, u više prilika pokazali su svoju humanitarnu stranu, a klub je ujedno i službeni sportski partner organizacije UNICEF, što ga čini jedinim hokejskim klubom na svijetu s ovom titulom.

SuperKid će ovime još više ojačati svoj sportski duh, a nježni ledeni divovi Medvjedi razveselit će mališane svojim sportskim angažmanom.

Sve informacije o Klubu hokeja na ledu Medveščak Zagreb potražite na www.medvescak.com.

medvescak-partnerstvo