S ponosom vam objavljujemo da je vaša najdraža škola sporta SuperKid nakon KHL Medveščak postala sportski prijatelj s još jednim proslavljenim sportskim klubom, a ovaj puta sprijateljili smo se sa rukometnim klubom PPD Zagreb. Suradnja je sklopljena na obostrano zadovoljstvo, a naši super klinci, ali i njihovi roditelji ovime će dobiti mnogo novih i zabavnih pogodnosti. Ulaznice za utakmice i druženje s igračima RK PPD Zagreba samo su neke od njih, a ostatak ćete saznati uskoro…

Naše super mališane koji imaju afiniteta i potencijala za rukomet usmjeravat ćemo u najtrofejniji rukometni klub u Hrvatskoj – RK PPD Zagreb.

 

Zašto PPD Zagreb?

Rukometni klub Zagreb hrvatski je rukometni klub iz Zagreba, osnovan 1922. U svojoj trofejima iznimno bogatoj povijesti rukometni klub Zagreb osvojio je 10 titula prvaka Jugoslavije, a dominacija se nastavila i u Hrvatskoj, gdje su rukometaši Zagreba u svih 25 izdanja nacionalnog prvenstva trijumfirali. U bivšoj Jugoslaviji zagrebaši su osvojili Kup davne 1962. godine, dok su u Hrvatskoj to ponovili u čak 23 navrata. Najveći europski uspjeh rukometni klub Zagreb dosegao je u dva navrata 1992. i 1993. godine, kada se okitio titulom prvaka Starog kontinenta. U čak četiri sljedeća finala (1995., 1997., 1998., 1999.) Zagreb je gubio Ligu europskih prvaka, ali je unatoč tomu ostao i jest jedan od najtrofejnijih klubova Europe. Europski Superkup osvojen je 1993. godine, a regionalna SEHA Gazprom liga 2012. godine. Sa čak 60 osvojenih velikih trofeja u svojoj povijesti RK PPD Zagreb najtrofejniji je hrvatski rukometni i sportski klub općenito. Svoje utakmice na domaćem terenu RK PPD Zagreb igra u Areni Zagreb.

SuperKid će ovom suradnjom dodatno ojačati svoj sportski duh, a igrači RK PPD Zagreb razveselit će mališane svojim sportskim angažmanom.

Sve informacije o rukometnom klubu PPD Zagreb potražite na www.rk-zagreb.hr.