Posljednji, četvrti sastanak mobilnosti održan je u Ljubljani, u sklopu projekta “Ragbi za djecu”. Partnere na projektu 22. i 23. travnja ugostio je Ragbi klub Ljubljana. Sastanku su nazočili svi predstavnici partnerskih klubova; Ragbi klub Dragon Brno, Ragbi klub Zagreb, Ragbi klub Dubrovnik i DSR SUPERKID iz Zagreba.

Prvog dana susreta domaćini su goste proveli prekrasnom Ljubljanom, gdje su mogli prošetati znamenitostima. Druženje je nastavljeno zajedničkom večerom i razmjenom ideja za unapređenje klubova.

Sutradan su susret započeli domaćini Robert Puconja i Damjan Volavšek izlaganjem povijesti ragbija u Sloveniji. Ragbi klub Ljubljana ima dugu tradiciju. Osnovan je 1962. godine iu svojoj je povijesti ostvario niz dobrih rezultata na natjecanjima u regiji. Partneri su upoznati s organizacijom kluba, trenerima i strukturom natjecatelja. Susret je nastavljen obilaskom glavnog igrališta i klupskih objekata koji su zaista fantastični. Klub ima; svlačionice, teretanu, sobu za sastanke i klupski prostor za druženje. SWOT analizom koja je uslijedila, partneri su zaključili da su prednosti kluba veliki entuzijazam i angažman bivših igrača i volontera, izgrađena mreža suradnje i sudjelovanja u natjecanjima s klubovima iz susjednih zemalja, dobra klupska opremljenost te dugogodišnja tradicija koju njeguje klub. Klub je u svojim planovima za budućnost stavio naglasak na razvoj ragbija za djecu i privlačenje što većeg broja djece u ragbi. Partneri su se složili da su to najvažniji ciljevi svih klubova.